Amigas y Rivales
Menü
 
Tv-műsor

 Admari Lopez: Gata salvaje (Vadmacska) ... Viasat3, H-P. 11.30.

 Rodrigo Vidal:Gata salvaje (Vadmacska) ... Viasat3, H-P. 11.30.

 
(nép :) számláló
Indulás: 2004-10-16
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kellék

 
Cikkek
Cikkek : Michelle Wieth pornóbotránya

Michelle Wieth pornóbotránya

  2005.07.12. 17:34

Michelle Wieth, a bájos Laura 2004ben sajnos egy pornóbotrányba keveredett mindenbizonnyal a férje Hector Soberon által. A botrány mexióban nagyon robbant, s igencsak megviselte Michellet. Az epizód részletesen beszámolt erről, s ezeket egy „csokorba gyűjtve” te is elolvashatod ha tovább mész.

1. rész

Épphogy elcsitult a válásával kapcsolatos botrány, máris egy újabbtól hangos a mexicói sajtó: pornófelvételek kerültek a boltokba Michelle Vieth-ről. Egy évekkel ezelőtti alkalmi partnere piacra dobta ugyanis azokat az amatőr felvételeket, amelyeken a színésznő hevesen szeretkezik vele. A szeretők és riválisok szereplője őrjöng, a volt szerető pedig dörzsöli a tenyerét, mert a videó kazetta a legkelendőbb termék a mexicói szex piacon.

Michelle Vieth élete legnagyobb titkára derült fény. A szeretők és riválisok szereplőjéről egy amatőr felvételeket tartalmazó szex kazetta került a boltokba, melyen a színésznő hevesen szeretkezik egy férfival. A képsorok néhány évvel ezelőtt készültek ugyan, ám az egykori szexpartner – kiváló üzleti érzékkel – most döbbent rá, hogy könnyedén szert tehet egy kis bevételre. Akár annak árán is, hogy tönkreteszi egy ember életét. Márpedig erre kell számítania a színésznőnek, hiszen a mélyen vallásos mexicóban paráznaságnak nincs helye, egy közismert ember esetében pedig megbocsáthatatlan bűnnek számít. A botrány persze egyre nagyobb méreteket ölt. Michelle tombol dühében és esküszik, nem hagyja annyiban a dolgot. Elárulta, tudja ki a férfi, hiszen életében mindössze egyszer követte el ezt a hibát. Fogadkozik, bepereli, tönkreteszi és búcsút mondhat a kazettákból befolyt nyereségnek, sőt még a többszörösének is! Másrészt Michelle leírhatatlanul szomorú, mert ahogy állítja: amellett hogy sárba tiporták önérzetét, és nem mer az emberek szemébe nézni, elképzelni sem tudja, hogyan áll a családja elé, hiszen ez egy szégyenfolt a becsületén. „Volt egy gyenge pillanatom, amire nem vagyok büszke, de azt reméltem, hogy titkomat magammal viszem a sírba. Erre megjelent ez a férfi, és pillanatok alatt tönkretett. De nincs vége a játszmának, és remélem én is tudok akkora fájdalmat okozni neki, mint ahogy őt tette velem” – meséli szomorúan. Természetesen az ügy kirobbanása után mindenki az ex férj, Hector Soberon véleményére volt kíváncsi. A férfi – annak dacára hogy sokkolóan érte a hír – megnézte az említett kazettát. A szemtanúk állítása szerint Hector olyan rosszul lett a látottaktól, hogy orvosi segítségre szorult. „Ha kapcsolatunk kezdetén derül ki Michelle múltja sosem veszem feleségül” – nyilatkozta szűkszavúan és csalódottan.

2. rész

Még ma is rejtély hogy ki hozta nyilvánosságra Michelle Vieth, a Szeretők és riválisok Laurájá-nak hómé videóját. A nyomozóm egy helyben topognak, a főgyanúsított, Hector Soberon pedig tagadja hogy köze lenne az ügyhöz. A színész új barátnőjében talált vigasztalóra, ám a kipellengérezett színésznőt kis híján elhagyta új szerelme.

Egyenlőre eredmény nélkül nyomoznak Michelle Vieth ügyében, annak dacára hogy a színésznő meggyőződése: a hálószobájukban készült pornókazettát kizárólag volt férje, Hector Soberon hozhatta nyilvánosságra. A színész viszont határozottan állítja, semmi köze az ügyhöz. Elismeri, hogy megromlott a kapcsolata a színésznővel, de azt is hozzáfűzi sosem lett volna képes ilyen aljasság elkövetésére. A barátai szerint Hector idegei felmondták a szolgálatot, mert bármerre jár, az emberek ellenszenvével találkozik. Ha végigmegy az utcán, bekiabálnak neki, nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illetik. Szeretné ha véget érne a rémálom, de úgy tűnik, erre még várnia kell. Létezik azonban valaki, aki hisz a színésznek. Hector jelenlegi szerelme, Janeth mindenben támogatja, és kitart mellette a nehéz időszakban. A 25 éves hölgy egyébként két hónapja került közel a színészhez. A férfi és kedvese egy mexicói szépségversenyen találkozott egy mexicói szépségversenyen, ahol Hector a zsűri soraiban ült, a lány pedig barátnőjét kísérte el a versenyre. „Hector eleinte ellenszenvesnek tűnt. Nagyképű és pökhendi ember benyomását keltette, úgy tűnt, mintha dölyfösen ülne a zsűritagok gyűrűjében. Kis idő elteltével egymás mellé sodródtunk, és beszélgetni kezdtünk. Akkor megváltozott a véleményem” – nyilatkozta megismerkedésük körülményeiről Janeth. Az események innentől felgyorsultak, a randevúk egymást követték, míg elcsattant az első csók. Az óta hivatalosan is összetartoznak, így érthető módon nem csak a színészt, hanem a Janeth-et is kiborította a botrány. De ő hisz a férfi ártatlanságában és reméli, hogy a nyomozók mihamarabb pontot tesznek az ügy végére, és szerelme végre tisztázhatja magát a vádak alól. A botrány másik érintette, Michelle azonban majdnem magára maradt a bajban. Hajszálon múlott csupán, hogy szerelme, Leandro ne fordítson hátat neki. A férfi ugyanis – aki hónapok óta a színésznő párja – egyre nehezebben dolgozta fel a lánnyal történteket. Miután kirobbant az ügy, Leandro napokra eltűnt Michelle szeme elől. Utólag elmondta, megrázták a sajtóban megjelent képek, és úgy érezte félreismerte őt. Szakítani akart. Egy hirtelen gondolattól vezérelve úgy döntött, elutazik pár napra, és egyedül gondolja át a dolgokat. Mindössze a színésznőnek felejtetett el szólni, aki ez idő alatt kétségek közt vergődött, és nem tudta mire vélni a férfi eltűnését. Michelle nagyon rosszul érezte magát, hiszen a szégyenérzet mellett a szakítás gondolatával is meg kellett küzdenie. Pár nap elteltével Leandro egy nagy csokor virággal jelent meg az ajtajában. Elnézést kért tőle, és biztosította mindenben támogatja. Eddig állta a szavát. Hetek óta Michelle-lel tölti minden szabad percét, programokat szervez, igyekszik elterelni a lány figyelmét a problémáról. A barátai szerint Leandro már túltette magát a sokkoló képeken, és próbálja elfelejteni a múltat. Kizárólag a jövőjére koncentrál, sőt már az esküvő gondolatával barátkozik.

3. rész

Michelle Vieth egyre biztosabb abban, hogy volt férje, Hector Soberon jelentette meg azt a pornókazettát, amelyben a színésznő, illetve a hátulról látható férfi látható. A mexicóban piacra került pornográf kazetta könnyen derékba törheti Michelle televíziós karrierjét. Az ex férj persze tagad, a Sonadoras és a Szeretők és riválisok sztárja pedig vádaskodik.

Michelle Vieth eskü alatt hajlandó vallani: egykori férje, Hector Soberon hozta nyilvánosságra a szexuális együttlétükről készült pornókazettát a közelmúltban, mert a képsoron egyértelműen felismerhető a hálószobájuk. A filmen hátulról férfi pedig nem más, mint Hector. A botrány kirobbanása után Michelle ügyvédje azonnal közölte Soberon-nal, bíróságra viszi az ügyet. Hector nevetségesnek találja a vádakat. Véleménye szerint Michelle annyira gyűlöli őt, hogy bármilyen képtelenséget kitalál, csakhogy árthasson neki. „A volt nejem komoly pszichés problémákkal küzd, kezeltetnie kellene magát.” – nyilatkozta Hector, és hozzáfűzte, bátran felveszi a kesztyűt és megjelenik a bíróságon. Ám ígéri, ha bebizonyosodik az ártatlansága, becsületsértésért bepereli a színésznőt. Michelle, miután értesült volt férje reakciójáról, dührohamot kapott. „Ez Hector. A világéletében gyáva féreg volt. Most hogy szorul a nyaka körül a hurok, úgy gondolja, a legjobb védekezés a támadás. Ismerem őt, tudtam, hogy nem vállalja fel gusztustalan tettét. Remélem a bíróság igazságot tesz, és Hector elnyeri méltó büntetését”.

2004. Epizód

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!