Amigas y Rivales
Menü
 
Tv-műsor

 Admari Lopez: Gata salvaje (Vadmacska) ... Viasat3, H-P. 11.30.

 Rodrigo Vidal:Gata salvaje (Vadmacska) ... Viasat3, H-P. 11.30.

 
(nép :) számláló
Indulás: 2004-10-16
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kellék

 
Cikkek
Cikkek : Ludwika Paleta

Ludwika Paleta

  2005.07.12. 17:32

Teljes titokban, szülei belegyezése nélkül jelentkezett első szereplőválogatására Ludwika Paleta. Az akkor 11 éves kislány azonnal felkeltette a producerek érdeklődését, ám a bájos pofi mellé hosszú ideig meglehetősen ellenszenves karaktereket rendeltek az alkotók. Így kaphatta meg egyebek mellett a drogfüggő Jimena szerepét a Szeretők és riválisok-ban.

-Miként lesz egy lány egy mexicói sorozat főszereplője?

-Krakkóban születtem, 1978 november 28.-án. Édesapám már akkor híres hegedűművész volt, és egy kiváló állást ajánlottak számára Mexicóban. Így nem sokkal a születésem után átköltöztünk a tengeren túlra.

-Mikor gondoltál arra, hogy színésznő leszel?

-Mint legtöbb kislány, én is gyerekkorom óta szeretek szherepelni, de 11 éves voltam, amikor először betettem a lábam Mexicó legnagyobb tévétársaságához, a Televisához. Testvérem, Dominika (Dominika Paleta, a La Intrusa – A betolakodó Annabellá-ja, a La Usurpadora – Paula és Paulina Gemá-ja. A szerk.) a szüleink tudta és belegyezése nélkül vitt el egy válogatásra, ami után megkaptam életem első szerepét, a Carrusel – Körhinta című gyermeksorozatban. Ebben egy rendkívül arrogáns, idegesítő kislányt, Maria Joaquiná-t játszottam.

-Ezek szerint a megnyerő, kedves külsőd ellenére már az első alkalommal is egy ellenszenves karaktert kellett eljátszanod.

Én sem értem, mi volt az oka, hogy többnyire ilyen felkéréseket kaptam. Persze akadtak kivételek is. A Nagypapa és én című sorozatban, például egy igazán aranyos lánykát, Alejandrát játszhattam el életem első főszerepeként az időközben híressé vált Gael Garcia oldalán.

-Majd következett egy kis szünet, és 1996-ig eltűntél a képernyőről. Aztán elkezdtétek forgatni a már Magyarországon is bemutatott Mariá-t.

-Amiben szintén egy nehezen elviselhető kislány, Tita szerepét játszhattam Thalia mellett. Ezt követte a Hurrikán, 1998-ban Angelica Riverá-val és Eduardo Palomo-val.

-Ugyanerre az időre tehető a találkozásod későbbi férjeddel, Plutarco Hazá-val. Hol ismerkedtetek meg?

-Egy bárban futottunk össze, és gyakorlatilag az első pillanatban egymásba szerettünk. Azután következett életem három legboldogabb élménye: összeházasodtunk, majd kiderült gyermeket várok, és megszületett kisfiunk, Nicolas, aki életem legnagyobb öröme.

-A családon kívül a barátaidra is jut időd?

Amióta a férjemet ismerem, egyedül őt mondhatom a legjobb barátomnak és társamnak.

-Állítólag nagyon sok helyen voltatok nászúton…

-Szerintem a mézeshetekből sohasem elég, ezért nekünk nem egy volt, hanem amióta együtt vagyunk minden utazást annak tekintünk. Így kérdésedre válaszolva, eljutottunk Párizsba, Velencébe, Rómába , New Yorkba és Budapestre is.

-A szülés után nagyon hamar visszatértél a munkádhoz.

-Igen, amikor a kicsi betöltötte az egy évet, úgy döntöttem, már elég időt távol voltam a képernyőtől., ezért is fogadtam el Emilio Larrosa felkérését a Szeretők és riválisok főszerepére. A drog és alkohol függő Jimena figurája életem legnehezebb szerepem volt.

-Ez volt a legutolsó szereped?

-Nem. Tavaly a Nina Amada mia ( Cesar Evora, Eric Del Castillo oldalán. A szerk.) című sorozatban Caroliná-t játszottam. Idén pedig újra Emilio Larrosá-val dolgozhatunk a Mujer de Madera – Madera asszonya című telenovellában. (Gabriel Soto, Edith Gonzalez, Adamari Lopez, Ana Patricia Rojo odalán. A szerk.)

-Milyen szerepet játszanál el szívesen, és ki lenne a választott partnered?

-Bármilyen figurát boldogan elvállalok, azzal a feltétellel ha kihívást jelent számomra vagy akkor, ha érdekes, különleges. Partneremnek pedig leginkább Edward Norton-t választanám, de azt hiszem ez a vágyam hiú ábránd marad.

 

2004. Epizód

 

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints