Amigas y Rivales
Menü
 
Tv-műsor

 Admari Lopez: Gata salvaje (Vadmacska) ... Viasat3, H-P. 11.30.

 Rodrigo Vidal:Gata salvaje (Vadmacska) ... Viasat3, H-P. 11.30.

 
(nép :) számláló
Indulás: 2004-10-16
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kellék

 
Cikkek
Cikkek : Ludwika Paleta

Ludwika Paleta

  2005.07.12. 17:32

Teljes titokban, szülei belegyezése nélkül jelentkezett első szereplőválogatására Ludwika Paleta. Az akkor 11 éves kislány azonnal felkeltette a producerek érdeklődését, ám a bájos pofi mellé hosszú ideig meglehetősen ellenszenves karaktereket rendeltek az alkotók. Így kaphatta meg egyebek mellett a drogfüggő Jimena szerepét a Szeretők és riválisok-ban.

-Miként lesz egy lány egy mexicói sorozat főszereplője?

-Krakkóban születtem, 1978 november 28.-án. Édesapám már akkor híres hegedűművész volt, és egy kiváló állást ajánlottak számára Mexicóban. Így nem sokkal a születésem után átköltöztünk a tengeren túlra.

-Mikor gondoltál arra, hogy színésznő leszel?

-Mint legtöbb kislány, én is gyerekkorom óta szeretek szherepelni, de 11 éves voltam, amikor először betettem a lábam Mexicó legnagyobb tévétársaságához, a Televisához. Testvérem, Dominika (Dominika Paleta, a La Intrusa – A betolakodó Annabellá-ja, a La Usurpadora – Paula és Paulina Gemá-ja. A szerk.) a szüleink tudta és belegyezése nélkül vitt el egy válogatásra, ami után megkaptam életem első szerepét, a Carrusel – Körhinta című gyermeksorozatban. Ebben egy rendkívül arrogáns, idegesítő kislányt, Maria Joaquiná-t játszottam.

-Ezek szerint a megnyerő, kedves külsőd ellenére már az első alkalommal is egy ellenszenves karaktert kellett eljátszanod.

Én sem értem, mi volt az oka, hogy többnyire ilyen felkéréseket kaptam. Persze akadtak kivételek is. A Nagypapa és én című sorozatban, például egy igazán aranyos lánykát, Alejandrát játszhattam el életem első főszerepeként az időközben híressé vált Gael Garcia oldalán.

-Majd következett egy kis szünet, és 1996-ig eltűntél a képernyőről. Aztán elkezdtétek forgatni a már Magyarországon is bemutatott Mariá-t.

-Amiben szintén egy nehezen elviselhető kislány, Tita szerepét játszhattam Thalia mellett. Ezt követte a Hurrikán, 1998-ban Angelica Riverá-val és Eduardo Palomo-val.

-Ugyanerre az időre tehető a találkozásod későbbi férjeddel, Plutarco Hazá-val. Hol ismerkedtetek meg?

-Egy bárban futottunk össze, és gyakorlatilag az első pillanatban egymásba szerettünk. Azután következett életem három legboldogabb élménye: összeházasodtunk, majd kiderült gyermeket várok, és megszületett kisfiunk, Nicolas, aki életem legnagyobb öröme.

-A családon kívül a barátaidra is jut időd?

Amióta a férjemet ismerem, egyedül őt mondhatom a legjobb barátomnak és társamnak.

-Állítólag nagyon sok helyen voltatok nászúton…

-Szerintem a mézeshetekből sohasem elég, ezért nekünk nem egy volt, hanem amióta együtt vagyunk minden utazást annak tekintünk. Így kérdésedre válaszolva, eljutottunk Párizsba, Velencébe, Rómába , New Yorkba és Budapestre is.

-A szülés után nagyon hamar visszatértél a munkádhoz.

-Igen, amikor a kicsi betöltötte az egy évet, úgy döntöttem, már elég időt távol voltam a képernyőtől., ezért is fogadtam el Emilio Larrosa felkérését a Szeretők és riválisok főszerepére. A drog és alkohol függő Jimena figurája életem legnehezebb szerepem volt.

-Ez volt a legutolsó szereped?

-Nem. Tavaly a Nina Amada mia ( Cesar Evora, Eric Del Castillo oldalán. A szerk.) című sorozatban Caroliná-t játszottam. Idén pedig újra Emilio Larrosá-val dolgozhatunk a Mujer de Madera – Madera asszonya című telenovellában. (Gabriel Soto, Edith Gonzalez, Adamari Lopez, Ana Patricia Rojo odalán. A szerk.)

-Milyen szerepet játszanál el szívesen, és ki lenne a választott partnered?

-Bármilyen figurát boldogan elvállalok, azzal a feltétellel ha kihívást jelent számomra vagy akkor, ha érdekes, különleges. Partneremnek pedig leginkább Edward Norton-t választanám, de azt hiszem ez a vágyam hiú ábránd marad.

 

2004. Epizód

 

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen